Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]żaaaaal

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Wiecie co Holi  który od kiedy ma admina zamiast NoToJaa  ma się za Boga i myśli że wszystko może ja tego nie ogarniam pod jakim względem patrzyliście ale no proszę Holi admin!?

Weź Malu odpowiedz bo ja tu zaraz ze śmiechu padnę wg mnie to jakiś żart że rudego na adma wybraliście.  :lol: 

Gość Guest

Nie pozwalaj sobie Ghost Killer.. I czy ja Ci pozwolilem mowic na mnie Holi?  Tak jak Malu mowił takiego czegoś bez powodów nie bierze pod uwage :)

Jak juz to do mnie mozesz mowic Pan Holi.

Za rudego powinno byc ostrzezenie..

Nie pozwalaj sobie Ghost Killer.. I czy ja Ci pozwolilem mowic na mnie Holi?  Tak jak Malu mowił takiego czegoś bez powodów nie bierze pod uwage :)

Jak juz to do mnie mozesz mowic Pan Holi.

Za rudego powinno byc ostrzezenie..

Holidays, nie "szpanuj" tak tym adminem, szczególnie ten tekst na fioletowo, przez tą range nie jesteś jakoś "wyróżniony" każdy jest taki sam. (nie licząc multiego bo jest rudy :D)

Wiecie co Holi  który od kiedy ma admina zamiast NoToJaa  ma się za Boga i myśli że wszystko może ja tego nie ogarniam pod jakim względem patrzyliście ale no proszę Holi admin!?

Weź Malu odpowiedz bo ja tu zaraz ze śmiechu padnę wg mnie to jakiś żart że rudego na adma wybraliście.  :lol: 

Ghost on nie jest rudy :P Rudym adminem jest tylko nasz kochany multi <3 :P

Gość Guest

Hahahahaha niezłe Pan Holi* co jeszcze-więc potwierdziłeś to. Masz się za Boga już od Pan chcesz być nazwany ode mnie to rudy w najlepszym prypadku

A co ? Na Pan ? Człowieku masz 14 - 15 lat i chcesz, żeby twój rówieśnik zwracał się do Ciebie pan ... To, że masz admina, to nie znaczy, że jesteś lepszy. Jesteś zwykłym graczem, tylko masz więcej obowiązków. Tyle z mojej strony. :)

Gość Guest

Chomik on nie jest dla mnie Pan* tylko on, a to że 90% stałych graczy mówi na niego rudy to nie moja wina tylko Krowa i Lajt tą ksywke mu wymyślili :P

Gość Guest

Ale ja sobie nie pozwalam zebys tak na mnie mowil

I ogarnij swoje dziecinne zachowanie...

/EDIT

Post tylko do spamu...  I nie ma w nim zadnego sensu

Gość Guest

Nie rozumiem spamu w tym wątku. Może każdy z adminów wypowiadający się w tym temacie a nie mający niczego mądrego do powiedzenia chce zostać nagrodzony warnem. Ghost_killer w czym masz problem, bo ni cholery nie jestem w stanie Cię zrozumieć. To, że ktoś ma admina będąc czy nie będąc rudym? Czy może problem w tym, że Ty go nie masz? Oczekuję odpowiedzi. Jeśli nie będzie sensowna proszę o ukaranie gracza ostrzeżeniem. Admini nie będący w temacie nie odzywajcie się, bo najwyraźniej nic mądrego do powiedzenia nie macie. Holidays, zwykle mam przy takich sposobnościach zasadę mówić: Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze.

Ghost_killer czekam.

Gość Guest

Wypowiem się krótko i zwięźle.Chodzi oto że on od kiedy ma admina zachowuje się jak był,by Bogiem i to jest wkurzające,a o tym że rudy to popstu użyłem dlatego że lubię po prostu na niego tak mówić tak jak i 90% serwera,a wtedy on zaczął rozwijać temat że chce być nazywany Pan nie rudy.

Pasuje???

Gość Guest

Co nie oznacza, że jemu to odpowiada i sobie tego życzy. Teraz proszę o jakieś dowody na, jak to nazwałeś, "od kiedy ma admina zachowuje się jak był,by Bogiem i to jest wkurzające". Lub sytuacje, nie wiem, cokolwiek.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...