Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136658 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nick:.:Prox:. Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10):7.5 Staż w CS-sie:2 Lata i 3 miesiące Steam / NonSteam:Przepraszam nie mam steama Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:nie chce sie bawić z takimi piredołami zapytajcie się kogoś (mam stary nick prox na którym mam tyle przegrane) Dlaczego TY .!:byłem dużo razy adminem ,gram często na serwie oraz chcę porządku na serwie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:teraz nie gram zbyt dużo ale od poniedziałku to po 6 godzin (może od soboty) Kontakt:GG,49274957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136659 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Na duże i stanowcze NIE, powody: - brak steama - posty - aktywność na forum jak i na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136660 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań a składasz podanie powinieneś warna dostać dostajesz ostrzeżenie ... Do tego masz 1 post czyli konto dla podania + nawet nie wypełniłeś podania tak jak należy ;/ do tego to co napisałeś to jakieś kpiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136661 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi