Knopa Napisano 28 Marca 2014 #136523 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Siema, chciałbym zrezygnować z funkcji jaką pełniłem na jb ;p Fajnie sie grało ale ostatnio nie mam już takiego zapału żeby wchodzić na Jaila i sobie pykać z wami Oczywiście na serwer będę wchodził raz na jakiś czas i może kiedyś znów mnie będzie kręcił jail Zbliżają sie wakacje, fajna pogoda się już robi więc nie ma co marnować czasu na cs'sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Marca 2014 #136530 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Przyjęte do wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Marca 2014 #136531 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi