Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Nowa Klasa Premium

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam. Mam pomysł na nową klasę premium nazywa się ona: Kozak.

Bronie: M4 , Deagle , USP , Flash

Staty: 10int , 25hp , 5 Wyt , 10 Szyb

Umiejętności: +10 obrażeń z M4 +int , Ogranicznik Rozrzutu ,  co 15 sec 10hp

JEST TO KLASA PREMIUM ! 

Pozdrawiam SoltyS.

• 3 weeks later...

Bezlik ammo??? Was chyba już przegina powoli... Gostek full int naparza po 50 z m4, ammo bez końca, znajdzie sobie eliminator lub platynki i co sie dzieje??

Klasy PREMIUM już i tak za dużo jest i nie ma sensu wgrywać następnych skoro ludzie nie grają tymi co już są...

Pozdrawiam

Michał

A co wy się tak bronicie przed dodatkową klasą premium? (piszę do kilku osób wypowiadających się nade mną). Twierdzenie, że jest za dużo premek to żaden argument. Czy to aż taka różnica dla Was czy ktoś będzie was zabijał stalkerem czy jakąś nową premką? :P

/edit  Osobiście chętnie pograłbym taką klasą i jestem na wielkie tak, uwzględniając te zmiany, które zaproponowałem, czyli zamiast eliminatora - 1/3 z HE.

Klasa trochę za mocna ,ten eliminator jest przesadzony a poza tym muszę się zgodzić z wypowiedziami kolegów wyżej na serwerze jest już wystarczająco klas premium  , kolejna była by zbędna  . Ale dzięki za pomysł i aktywnosc na forum ;p 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...