Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Maszek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Program, którym się posługujesz: PS CS 6

W czym się specjalizujesz: Sygnatury, Avatary, Bannery?

Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: pół roku z przerwami, a nawet dobrze mi idzie :D

Kilka Twoich prac:

[align=center]2rysw8l.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]21dnec0.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]2hf16c8.jpgv8d2qc.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]9gkmsm.jpg11rx5ja.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]11410994794709345419.png[/align]

[align=center] [/align]

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, na forum jestem krótko, ale już wykonałem pracę na jedno zlecenie i mam zamiar robić to dalej.

Za krótko z nami jesteś. Skąd mam wiedzieć, że nie znikniesz po dwóch dniach od złożenia podania? Bo było już tak wiele razy z innymi użytkownikami. Nad pracami według mnie powinieneś jeszcze popracować:

-obrazki nie są zeskalowane z zachowaniem proporcji, wystarczy przytrzymać lewy Shift przy skalowaniu obrazka i będzie OK,

-za dużo kolorów, które się ze sobą nie zgrywają,

-napisy nie zawsze pasują.

Posiedź tutaj jeszcze z tydzień albo dwa i dopiero składaj podanie o grafika. Aktualnie jestem na nie.

@Edit

Nie jestem na nie z powodu prac, bo są one wystarczające dla użytkownikow i całkiem niezłe, ale mi chodzi o aktywność.

Ja jestem na nie. Powodem jest to, że dopiero dołączyłeś do naszej sieci, już było wiele takich osób które dopiero co się zarejestrowały i które ubiegały się o rangę grafika, jak je otrzymali to albo zaniedbywali pracę albo znikali bez słowa. Tak samo może być i w Twoim przypadku (niczego nie sugeruję) ale dla mnie za szybko na podanie.

Gość Guest

Na nie, powody :

- dziś rejestracja

- prace takie sobie

Spędź tutaj więcej czasu, udzielaj się a będę na tak.

Wykaż się aktywnością w dziale graficznym, pokaż nam, że twoja kandydatura nie jest tylko przelotną zachcianka i zgłoś się ponownie. Jak już chłopacy wspominali, zbyt często świeżo upieczenie graficy momentalnie znikali po tym, jak została im przyznana ranga. Skoro jesteś zainteresowany tym stanowiskiem, twoja praca bez rangi przez najbliższy czas nie powinna być żadną przeszkodą.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...