Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135681 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Program, którym się posługujesz: PS CS 6 W czym się specjalizujesz: Sygnatury, Avatary, Bannery? Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: pół roku z przerwami, a nawet dobrze mi idzie Kilka Twoich prac: [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, na forum jestem krótko, ale już wykonałem pracę na jedno zlecenie i mam zamiar robić to dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Marca 2014 #135742 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Rejestracja: dziś, 08:45 Za krótko z nami jesteś. Skąd mam wiedzieć, że nie znikniesz po dwóch dniach od złożenia podania? Bo było już tak wiele razy z innymi użytkownikami. Nad pracami według mnie powinieneś jeszcze popracować: -obrazki nie są zeskalowane z zachowaniem proporcji, wystarczy przytrzymać lewy Shift przy skalowaniu obrazka i będzie OK, -za dużo kolorów, które się ze sobą nie zgrywają, -napisy nie zawsze pasują. Posiedź tutaj jeszcze z tydzień albo dwa i dopiero składaj podanie o grafika. Aktualnie jestem na nie. @Edit Nie jestem na nie z powodu prac, bo są one wystarczające dla użytkownikow i całkiem niezłe, ale mi chodzi o aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Marca 2014 #135747 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jestem za tym, aby mu dać Grafika na 2 tygodnie i zobaczyć jak często będzie wykonywał zlecenia. Jakość prac wystarczająca dla naszych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135751 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja jestem za aby dać próbnego grafika na 2 tyg. A aktywność da się poprawić, nie ? Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 #135759 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja jestem na nie. Powodem jest to, że dopiero dołączyłeś do naszej sieci, już było wiele takich osób które dopiero co się zarejestrowały i które ubiegały się o rangę grafika, jak je otrzymali to albo zaniedbywali pracę albo znikali bez słowa. Tak samo może być i w Twoim przypadku (niczego nie sugeruję) ale dla mnie za szybko na podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Marca 2014 #135772 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Myślę, że powinieneś zaaklimatyzować się na sieci mh. Jesteś za krótko, Prace nawet mi się podobają, lecz jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 26 Marca 2014 #135777 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jestem na Tak prace bardzo ładne. Tylko popraw godziny na Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135785 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Na nie, powody : - dziś rejestracja - prace takie sobie Spędź tutaj więcej czasu, udzielaj się a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Marca 2014 #135804 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Wykaż się aktywnością w dziale graficznym, pokaż nam, że twoja kandydatura nie jest tylko przelotną zachcianka i zgłoś się ponownie. Jak już chłopacy wspominali, zbyt często świeżo upieczenie graficy momentalnie znikali po tym, jak została im przyznana ranga. Skoro jesteś zainteresowany tym stanowiskiem, twoja praca bez rangi przez najbliższy czas nie powinna być żadną przeszkodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Marca 2014 #135805 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361813 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi