Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135674 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Twój nick podczas gry:Cwaniak Godzina, data zdarzenia: 10:04 Mapa:De_dast 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 61412140 Uzasadnienie:Co tu duzo pisac dostałem bana za podszywanie sie . Tyle ze nie wiem pod kogo i dlaczego dostałem bana bez żadnego ostrzeżenia i wyjaśnienia . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du ' a ' r bannlyst fran denna server! [AMXBans] Du ' a ' r permanent bannlyst fran denna server. [AMXBans] Bannlyst med nicket : Cwaniak [AMXBans] Anledning : ' Podszywka ' [AMXBans] Du kan ' o ' verklaga din ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Ditt SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 61412140 ' [AMXBans] Ditt IP : ' 89.200.155.169 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 26 Marca 2014 #135676 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Dostajesz ub , ale proszę Cie o to abyś zmienił nick jak grasz na naszych serwerach na inny, ponieważ jeden z naszych adminów,który gra dłużej , ma zarezerwowany . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 26 Marca 2014 #135677 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi