Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135550 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Twój nick podczas gry: B333333333333ST Godzina, data zdarzenia: 19:55 Mapa: dd2 #2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:38161827 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:38161827' [AMXBans] Your IP: '87.207.120.241' [AMXBans] =============================================== Jeśli chodzi o wh to prosze o zrobienie screenow, jesli chodzi o aima jakie admin ma dowody? ( Proszę zobaczec demko na ktorym jestem clear) Proszę o unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135551 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Czekamy aż admin banujący przedstawi dowody ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135552 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Adminku który mnie zbanowałeś pospiesz się bo mam ochotę sobie pograć póki mam wolny czas, więc rusz swoją szanowną pupkę <3 Czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135564 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Adminku który mnie zbanowałeś pospiesz się bo mam ochotę sobie pograć póki mam wolny czas, więc rusz swoją szanowną pupkę <3 Czekam z niecierpliwością. Ze względu na Twój brak KULTURY oraz wysokie mniemanie o swej wartości jestem zmuszony Cię poinformować, iż mam także życie prywatne, które również wymaga a wręcz domaga się by poświęcić "mu" odrobinę czasu 0.o Więc wybacz ale zgodnie z regulaminem w ciągu 24H dostarczę demko oraz je rozpiszę. A teraz czas na mnie bym poświęcił swój czas na Kobietę i Bobasa ... Postaram się załatwić sprawę jutro z rana przed wyjazdem do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135583 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 OK, może trochę przesadziłem, rzadko mam styczność z serwerami FFA dlatego też myślałem, że jesteś "małolatem" bo z takimi adminami się najczęściej się spotykam. Zakończyłem swoją "proffesionalną" jeśli to tak można ująć karierę w Starego Kantera, więc gram u was tylko dla zabicia czasu kiedy mi się nudzi. Jeśli mogę coś podesłać na swoją obronę to 2 ostatnie lany w CS 1.6 które odwiedziłem (Chyba to już ostatnie Lany bo 1.6 upadlo!). Na pierwszym zająlem 2 miejsce (5on5) - Elbląg Gaming Arena Na drugim 1 miejsce (5on5) - Lan Borowno Nie piszę tego aby się pochwalić albo coś, tylko aby uświadomić Wam moją niewinność. Wiec jeśli to w czymś pomoże mogę wysłać info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135882 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Panie adminie już po 24H proszę o unbana. @EDIT Mógłbym prosić jakiegokolwiek admina o unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 26 Marca 2014 #135888 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Brak dowodów, ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 26 Marca 2014 #135889 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi