Opiekun Sieci Born Napisano 29 Stycznia 2016 #390297 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Nick: Born To Kill Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na innym serwerze. Znajomosc AMXX (w skali 1-10): 6 Staz w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego ty: Chciałbym pomóc w zapanowaniu porzadku na serwerze. Gram czesto w godzinach, w ktorych nie ma adminow. Czas jaki dziennie poswiecasz na CS-a: 4-5 godzin dziennie Kontakt: Steam/ TS3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/BORN%20TO%20KILL/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2016 #390310 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 na TAK: -steam + -kulturalny + -często zgłasza na u@ + Myśle, że warto dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 29 Stycznia 2016 #390357 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym ponieważ : +steam + wiek +doświadczenie Ja niczego złego w twoim zachowaniu nie zauważyłem lecz miałeś w ciągu tygodnia 2 bany za kulturę + 1 za złe sg ale każdemu należy się szansa,podobnie było z Bezzim i chłopak już ogarnia Edit. Nie zauważyłem,że konto pod podanie więc wątpię,żeby moje "jestem za okresem próbnym" coś dało Edit2. @ nie wiedziałem Wystarczy poprosić o zmiane nicku, chyba tak można nie wiem nie orientuję się w tym , nie interesowało mnie zbytnio to http://multi-head.pl/index.php/forum/485-zmiana-nicku-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2016 #390379 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 @@Papi założył nowe konto na forum żeby pasowało do nicku na serwerze edit: o ile to nie będzie uznane za multikonto, w takim wypadku powinieneś składać podanie ze starego konta ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 29 Stycznia 2016 #390423 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Okres probny z tego wzgledu, ze: - konto zalozone pod podanie i zerowa aktywnosc na forum Z plusow: -czesto zglaszasz na u@ i zazwyczaj sa to trafne uwagi Wiek i steam to sa rzeczy, ktore kazdy admin powinien "posiadac". P.S. @, ja wiem, ze fajnie jest miec +100 postow, ale jestes tu na tyle dlugo, zeby ogarniac opcje edycji. Zwlaszcza, jesli kogos mentionujesz (@nick), to tym bardziej ta osoba ogarnie to, ze odpisales. Edit: Po przemyśleniu sprawy, jestem na NIE. Zostawiam w spoilerze pierwszą opinię, ale już uzasadniam dlaczego postanowiłam ją zmienić. Moim zdaniem, musisz się jeszcze trochę wykazać znajomością regulaminu. Tego brakuję i dowodem na to jest chociażby wczorajszy ban ode mnie za złe sg. Ja wiem, że każdemu się zdarza (i podejrzewam, że zakumałeś dlaczego go dostałeś; odwołania nie widziałam ), ale wychodzę z założenia, że jeśli składamy podanie i wiemy, że wcześniej mieliśmy problem ze znajomością regulaminu, to robimy wszystko, żeby nie powtórzyć swoich błędów Proponuję, żebyś złożył podanie za 2 tygodnie znów. Zobaczymy jak tam z Twoim przestrzeganiem regulaminu. Jeśli będzie progress, to nie widzę problemu i będę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Stycznia 2016 #390437 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 po przemyśleniu sytuacji muszę dać Ci na nie - nie znasz regulaminu! poza tym złapałeś już kilka banów w tym tygodniu ( sg kultura ) - konto pod podanie spróbuj za 14 dni. popraw znajomość regulaminu i aktywność na forum a wtedy bede raczej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesol SxE Napisano 29 Stycznia 2016 #390536 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 To sg to sobie darujcie już To chyba nie przestępstwo jakieś Na moje to się nada na próbę często jest na serwie, wtedy kiedy nie ma adminów zazwyczaj i trzeba na steam pisać do kogoś Rekrutacja jest otwarta więc jestem za okresem próbnym, czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 29 Stycznia 2016 #390550 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 * steam * wiek * zglasza u@ * aktywność - popraw znajomość regulaminu Jestem za okresem próbnym. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 30 Stycznia 2016 #390591 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Często obrażasz innych graczy, a to wytykając im słabe staty a to klasę, którą grają. Łatwo wchodzisz w pyskówki. Co będzie jak będziesz miał władzę? Wolę nie myśleć. Taki przykład jak ostatnio naśmiewałeś się z gracza dość znanego na serwie (tak mi się zdaje, bo gra często) Wygazowany. Trochę mu nie szło i te Twoje testy, cytuję: "hahahaha, jak można mieć 120 lvl stalkerem, platyny i staty 2 do 8, hahha" itd i itp, Wygazowany Ci kulturalnie odpisywał: "a co sie to obchodzi?", ale Ciebie dalej obchodziło i dalej mu jechałeś. Skoro taką postawę prezentujesz, zaczepiasz innych graczy, prowokujesz do kłótni, nie raz wyzywasz, co też poświadczają bany za kulturę, to chyba raczej nie powinieneś sprawować funkcji admina na tym serwerze. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2016 #392344 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Na NIE. Wyzywa graczy , przypierdziela się o wszystko do każdego , grozi banem od swoich kolegów (hihih). Poza tym po jego zachowaniu w grze widać że to jakieś niedorozwinięcie. Pozdrawiam ToWez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2016 #392359 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/82155-skarga/brak kultury. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 2 Lutego 2016 #392378 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak kultury i brak znajomości regulaminu. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi