Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135351 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Twój nick podczas gry:ten gonzo Godzina, data zdarzenia:00:07 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:0:0:193192884 Uzasadnienie:jakiś nowy admin mnie zbanował , miałem wstawić ss'y , jakoś jak do tej pory grałem żaden z grających adminów nie miał podejrzeń co do mnie, graliśmy normalnie i nic. na ss'ach i tak nic nie widać więc zróbcie coś z tym adminem, nie tylko ja zostałem zbanowany. ss'y znajdują się w poniższym linku http://www44.zippyshare.com/v/24123486/file.html prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Marca 2014 #135352 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi