Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135194 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Twój nick podczas gry: `eRgo !? #Impossible Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 0:0:79388270 Uzasadnienie: Wje*ał mi bana na tydzień za reklamowanie serwera mixowego no naprawde straciliscie z 20 graczy którzy nawet nie mają hasla na serwer -,- Specjalnie pisałem dla beki czy da mi bana ale nie myślałem, że odjebie taką akcje... Nwm czemu mam nie dostać ub, gram na tym serwie już w uj czasu i po prostu śmiałem się z PAULINKI a ten mi bana jebnął... Mixowy serw to jest reklama? No jeszcze czegoś takiego to nie słyszałem... Proszę o ub bo chciałbym jak co dnia pograć w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Marca 2014 #135297 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Równie dobrze mógł wlepić ci perma, dlatego znaj łaskę admina. Skracam do 3 dni, następnym razem powstrzymaj się od tego typu żartów. Radzę też zapoznać się z regulaminem forum. Za wulgaryzmy dostajesz 1pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Marca 2014 #135298 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi