Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135036 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 czesc wszystkim, moja propozycja jest taka zeby znalazla sie osoba kompetentna i opisala na czym polega dana odznaka tu na forum. zaraz pewnie ktos mnie zlinczuje bo moge sobie o tym poczytac na serwerze, ale wchodzac na serwer i wpisujac /bf4 trzeba poswiecic ze 20min na to zeby przeczytac to wszystko o statystykach, osiagnieciach, odznakach i diamentach, a jak wiadomo w rundzie zaraz mnie bede bili, albo admin wywali mnie za afk, albo na spec wylece za afk proponuje przemyslec moja propozycje, cium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135040 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 pisalem to z telefonu wiec nie moge edytowac..chcialem dopisac zeby ktos opisal nie tylko odznaki ale i osiagniecia. moderatorze zedytuj mi to jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135042 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 W sumie dobry pomył. Jestem za Choć nie grywam na bf4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135055 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja z KSI wrzucimy to gdzieś w poradnikach dzis. Wlasnie pijemy piwko i gadamy o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135061 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 powodzi sie trzynastolatkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 24 Marca 2014 #135064 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 [align=center]Walka Nożem [/align] [align=center]Walka Pistoletem [/align] [align=center]Walka Bronią Szturmową [/align] [align=center]Walka Bronią Snajperską [/align] [align=center]Walka Bronią Wsparcia [/align] [align=center]Walka Bronią Wybuchową [/align] [align=center]Walka Bronią Shotgun [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 24 Marca 2014 #135065 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 [align=center]Walka Bronią SMG [/align] [align=center]Walka Celnościowa [/align] [align=center]Walka Ogólna [/align] [align=center]Walka Powstańca [/align] [align=center]Walka Pirotechnika [/align] [align=center]Walka Na Medale [/align] [align=center]Walka Na Staż [/align] [align=center]Walka Na Osiągnięcia [/align] [align=center]Walka Na Odznaczenia [/align] [align=center]Walka Na Miny [/align] [align=center]Walka Uniwersalna [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Marca 2014 #135432 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Osiągnięcia na BF4 - Gorąca sprawa (250 zabić granatem) - Polowanie (35% celności) - Najwyższa ofiara ( 2.500 zginięć) - Szybki i zabójczy ( 10.000 zabójstw) - Wielki Gong ( 15.000 min Online) - Wzorowa służba ( 100 medali ) - Cicha przemoc (500 zabić ze snajperki) - Celne strzały (50.000 celnych strzałów) - Aż do kliknięcia ( 50 eksplodowanych bomb ) - Łowca okazji ( 6 diamentów ) - Milioner ( zbierz 1.000.000$ ) - Królewska gra ( 10.000 więcej zabić niż zginięć ) - Chodzący magazynier ( 75.000 zadanych obrażeń ) - Prawdziwe Wyzwanie ( 45 zdobytych odznak ) - Incognito ( Zdobycie niewidzialności ) - Niezniszczalny ( 2.500 przetrwanych rund ) - Saper ( 100 zabić miną ) - Nieudacznik ( 200 zginięć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi