Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134778 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Twój nick podczas gry: rec./Kokodżambo i do przodu! Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:29945909/212.59.254.100 Uzasadnienie: Witam, nie wiem co to jest za ban Ostatnio mało grałem w 1.6 raczej ciupałem w cs:go Dzisiaj chcę wejśc na serwer i wyskoczył mi ban kogoś z mojej sieci. Mam radiówkę i stałe IP. Gracza nie znam, pierwszy raz widzę ten nick. Proszę o UB. Reset modemu nic nie da. Log z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZarazWasROZPIER. [AMXBans] Powod : ' wh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.59.254.100 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Missing RIFF/WAVE chunks Kokodżambo i do przodu! connected Couldn't open file overviews/de_kabul.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/de_kabul.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Marca 2014 #134803 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 skąd ban wyjaśniony w tym temacie: http://multi-head.pl/topic/25622-paintball/ jeżeli masz stałe IP nie ma możliwości abyś przejął po kimś bana więc ban zostaje ratuje cie zrobienie wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Marca 2014 #134995 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi