Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134778 Napisano 23 Marca 2014 Twój nick podczas gry: rec./Kokodżambo i do przodu! Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:29945909/212.59.254.100 Uzasadnienie: Witam, nie wiem co to jest za ban Ostatnio mało grałem w 1.6 raczej ciupałem w cs:go Dzisiaj chcę wejśc na serwer i wyskoczył mi ban kogoś z mojej sieci. Mam radiówkę i stałe IP. Gracza nie znam, pierwszy raz widzę ten nick. Proszę o UB. Reset modemu nic nie da. Log z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZarazWasROZPIER. [AMXBans] Powod : ' wh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.59.254.100 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Missing RIFF/WAVE chunks Kokodżambo i do przodu! connected Couldn't open file overviews/de_kabul.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/de_kabul.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
jar|luki Napisano 23 Marca 2014 #134803 Napisano 23 Marca 2014 skąd ban wyjaśniony w tym temacie: http://multi-head.pl/topic/25622-paintball/ jeżeli masz stałe IP nie ma możliwości abyś przejął po kimś bana więc ban zostaje ratuje cie zrobienie wlasnorecznie 100 reklam
n-ty dzien Napisano 23 Marca 2014 #134995 Napisano 23 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
23 Mar
3
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 1 post
jar|luki 1 post
Popularne Dni
23 Mar 2014