Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134658 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nick:Lem_SZPN Wiek:18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Jak byłem młodszy , byłem kilka razy adminem na małych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że śmiało mogę się ocenic na 3 w skali do 10 , a pozostałę 7 jestem w stanie sie nauczyc Staż w CS-sie: Gram jakoś od12 roku życia , czyli ok. 6 lat Steam ID :STEAM_0:0:20493868 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Miedzy innymi dlatego że gram do późna i czesto się zdarza że nie ma wgl admina , rozpoznaje haxów od dobrego gracza jak nie jestem pewien prosze o pomoc innego admina np.na steam i lubie pomagac innym gracza Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jest to ok. 2-4 godzin (gram tylko na Multi-Head FFA) Kontakt: GG : Steam - Lem# ps.To moje drógie podanie wiec prosze o pozytywne rozpatrzenie mysle ze dalem sie już poznac innym graczą na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134683 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jestem na TAK aktywny na serwerze zgłasza cziterów na u@ kulturka jest +steam +wiek popraw tylko aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 23 Marca 2014 #132432 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jestem na TAK .. Często widywany na serwerze i potrafi się zachować + godziny przegrane + steam + wiek aktywność na forum do małej poprawy, ale nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 23 Marca 2014 #134687 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ja jestem takiego same zdania jak koledzy wyzej;) Czyli jestem na tak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yo00n Napisano 23 Marca 2014 #134697 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Takze jestem na tak.Nie zaszkodzi kolejny admin. Czasami jest tak,ze gra nas 4, a czasami nie ma ani jednego admina. Osoba kulturalna i rozpoznawalna na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134875 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jestem na Tak : + kultura + wiek + zgłasza cziterów na u@ i steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #134174 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi