Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134560 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Twój nick podczas gry:BodzioO Godzina, data zdarzenia: minute temu Mapa:de nuke STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Jezuu no tak tych adminów boli moja dobra gra że po 3 czystych SSach perm za Cheatowanie po 1 minucie grania na servie (zdobyłem tylko 1 frag) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: [[[[[[[WTF]]]]]]] [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:160003579' [AMXBans] Twoje IP: '78.9.78.186' [AMXBans] ======================================= Prosze o UB, zawsze można obejrzec HLTV i prosze o ukaranie Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Marca 2014 #134561 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 powód cziter także czekamy na dowód twojej winy który ma zostać dostarczony przez admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134563 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Proszę o to dema na których widać jak ewidentnie celownik gracza zatrzymuje się na głowie przeciwnika i ładuje. Na demku Nr 45 widać dokładnie jak z auto lamy calownik zatrzymał się na bani i ładował. http://speedy.sh/pY9ZX/Dema.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134564 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Hmmm ciekawe jaki dowód, jeżeli ja wbiłem na server odrazu zaczeła sie runda 1 frag ( Oczywiscie WTF) i perm za cheatowanie. Widac adminowi puszczają nerwy że go ktoś ciśnie. Demka pewnie nie nagrał ponieważ był w grze i odrazu wklepał banika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134568 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Proszę o to dema na których widać jak ewidentnie celownik gracza zatrzymuje się na głowie przeciwnika i ładuje. Na demku Nr 45 widać dokładnie jak z auto lamy calownik zatrzymał się na bani i ładował. http://speedy.sh/pY9ZX/Dema.rar Haha, to było czyste celowanie, po za tym jak by to byl aim to celownik by Skakał po całym ekranie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 22 Marca 2014 #134574 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Demko nr 11 02;17 Dla mnie spalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134576 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Czysta akcja .... Akcji kilka sekund wcześniej jak ziomek po nogach i klacie normalnie dostawał to już nie widziałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134652 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jest jedna akcja podejrzana o której napisał Sy[K]uS i tak na prawdę reszta to fart nic więcej moim zdaniem. Aby dać perma to potrzeba lepsze dowody. dodam ze gra klasa z brakiem rozrzutu więc jeśli nie ma skila to ma szczęście, a Jeśli ma skila to jest słaby ze nie zabił każdego na jeden strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Marca 2014 #134653 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 obejrzałem demko nie dam perma za 1 akcje ban zdjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Marca 2014 #134654 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi