Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134472 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witajcie, Nie wiem czy w dobrym dziale ale jak coś to przenieście. Z racji tego, iż pare nowych vipów mnie się pytało jak zrobić kolorki to tu napisze taki mini-poradnik @ (tekst) - Aqua @b (tekst) - Niebieski @r (tekst) - Czerwony @o (tekst) - Pomarańczowy @g (tekst) - Zielony @m (tekst) - Różowy Myśle, że chociaż 1 osobie się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134477 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Troche za duza jest czcionka vip saya ja bym pomniejszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 22 Marca 2014 #134478 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Troche za duza jest czcionka vip saya ja bym pomniejszył. Holidays, to proszę pisać w propozycjach. CO do tego, może się komuś przyda +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Marca 2014 #134553 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Myślę, że poradnik przydatny dla nowych graczy. Zostawiam w celach informacyjnych. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Marca 2014 #134554 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi