Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134386 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witajcie, praktycznie jeździłem non stop po sklepach szukając jakiegoś sprzętu etc ale moje fundusze nie są takie jakich oczekują sklepy. W związku z tym, ze mój laptop nie uciąga przechowywania wszystkich materiałów graficznych i innych rzeczy muszę zrezygnować. Mam nadzieję, ze znajdzie się odpowiedzialniejsza ode mnie osoba. Bo ja zawiodłem. Nic nie poradzę, nie chcę zepsuć do konca sprzętu. ************************* Na DD2 gram, więc admina możecie nie zabierać.. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Marca 2014 #134535 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Rezygnacja przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Marca 2014 #134537 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi