Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134345 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nick: MatrixPL (wcześniej antonios171) Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Administracja wielu serwerów TF2 jak i CS. Prowadzenie własnego serwera CS. Były administrator http://wrotagier.eu/ Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 7 Staż w TF2: Razem 468 godzin. Steam ID: - http://steamcommunity.com/id/sonic6541 (nowy) - http://steamcommunity.com/id/antonios171 (stary) Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Działa mi tylko na nowym koncie: http://www.gametracker.com/player/MatrixPL/80.72.43.106:26911/ Nie wiem czemu ale ze starego konta nie odczytuje mi godzin. Dlaczego TY .!: Nie wdaję się w dyskusję z graczami. Kara za złe uczynki musi być. Mimo wszystko staram się być miły dla innych. Znam serwer jak własna kieszeń. . Jednymi z moich ważniejszych cech są pisanie poprawnie w J. Polskim i nie używanie przekleństw. Szczerze to nie wiem czy to dobra cecha czy złą ale jestem wielkim perfekcjonistą. nigdy nie zostawiam czegoś popsutego lub niedokończonego. Mogę się pochwalić bardzo wielką odpowiedzialnością. Gdy powiem że coś zrobię to to zrobię. Czas jaki dziennie poświęcasz na TF2: 2-3 godzinki zależy od humoru Kontakt: PW, Skype: antonios171. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134357 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Zastosuj się do wzoru podania: http://multi-head.pl/forum/216-podania-na-admina-tf2/. Wtedy pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134346 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Zastosuj się do wzoru podania: http://multi-head.pl/forum/216-podania-na-admina-tf2/. Wtedy pogadamy. Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136382 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Weźsobie za wzór podanie Cendyz'a to pogadamy ps.Nie nie kopiuj ywpowiedzi Grego;) - puki co: Jestem na "Nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #140999 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jestem na nie, ponieważ twoja aktywność na forum jest zerowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141439 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jestem na nie, ponieważ twoja aktywność na forum jest zerowa. A co ma forum do serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 10 Kwietnia 2014 #141468 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A co ma forum do serwera? Sory że się wypowiem, forum do serwera ma dużo... bez forum jak byś napisał podanie na admina? Jak byś się odwoływał od bana itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141636 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Sory że się wypowiem, forum do serwera ma dużo... bez forum jak byś napisał podanie na admina? Jak byś się odwoływał od bana itp. Mylisz dwie sprawy... forum jest potrzebne, ale to nie znaczy że potencjalny kandydat na admina musi być koniecznie aktywny na forum w tematach nie związanych ze sprawami administracyjnymi. Co do twórcy niniejszego podania, to niestety nie znam go, więc niewiele mogę o nim powiedzieć... może inni gracze serwera się wypowiedzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142470 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Jestem na NIE Po pierwsze słaba aktywność na forum, po drugie dla mnie dziwną sprawą jest to, że Ci godzin nie odczytuje i z tym linkiem, co tutaj podałeś, to aktywność na serwerze też nie jest zbyt duża (plus to, że admin Cię nie kojarzy), a po trzecie i najważniejsze NIGDY nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 #142896 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Odświeżam i proszę o rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143470 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jestem na Nie, zbyt mala aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143612 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jestem na Nie, zbyt mala aktywność. Na serwerze czy forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143807 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Na serwerze, jakże na forum. Na Gametrack'u przepatrzyłem twoje wszystkie nicki i aktywność prawie zerowa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143849 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Na serwerze, jakże na forum. Na Gametrack'u przepatrzyłem twoje wszystkie nicki i aktywność prawie zerowa.... ehh ludziowie powtarzam wam jakby na GT wam działał to mój poprzedni nick (zbanowany) to antonios171 na GT go nie wyszukuje, możesz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143967 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Nick MatrixPL jak i antonios171 jest mi obcy. Wspomniałeś, że byłeś w administracji na wielu serwerach TF'a i CS'a, trochę to dziwne, bo na żadnym koncie nie masz wykupionego CS'a. Rozumiem, że zmieniłeś konto ale i tak nie jesteś aktywny na tym serwerze, zresztą bana za niewinność się nie dostaje. Gdyby ktoś pytał o moje zdanie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Kwietnia 2014 #146416 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi