Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134250 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Chciałbym że by misje zostaly usuniete powód: - prawie każdy buguje te misje - za bugowanie ban na 1 dzien? (jak dla mnie za takie cos powinien byc na tydzien) - według mnie expa mozna latwo dostac wiec misje sa naprawde nie potrzebne - trzeba miec ss/demko to jest troche glupie poniewaz jak np. napisze mi na skype/steam ze ktos buguje a nie wie jak zrobic ss/demko (albo ma wolny komputer) to taka osoba dalej bedzie bugowac bo wie ze jak jak 1 raz nic nie dostala to 2 raz tez nie dostanie. i mam takie pytanie jak mozna otworzyc hltv? bo chciałbym pooglądać a zadnym programem nie moge tego zrobic (VirtualDup nie dziala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134253 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Podpisuje sie pod tym postem. Bez misji bedzie trudniej wbic level, ale mysle ze to nie bedzie powod zeby tu nie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Marca 2014 #134290 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Z tego co wiem niektórzy już rozważają taką możliwość, dlatego trzeba poczekać. W zamian za to można troszkę polepszyć ilość zdobywanego expa, ale to już zależy od h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 24 Marca 2014 #135208 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 usuniete misje zostaly // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi