Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134247 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Twój nick podczas gry: CPAJ SPORT '1908 Godzina, data zdarzenia: 2014-03-22 10:25 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 195.26.22.209 Uzasadnienie: Wedle życzenia admina odwołuje się od bana i czekam na demko bo screenów niestety mi nie zrobił. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'panu tez podziekujemy odwolaj sie na forum ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:22173226' [AMXBans] Twoje IP: '195.26.22.209' [AMXBans] =============================================== EDIT ///// Demko bardzo ładne, nic nie widać ciekawego, fajnie ze macie admin esp, ułatwia to wykrywanie WH Na przyszłość, jeżeli ty + inni admini uważacie ze gracz jest czysty a reszta serwera spamuje na u@ żeby dać mu bana bo odpal to przypominam ze bana dać nie musicie jeżeli uważacie ze gracz jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134249 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 http://www.speedyshare.com/tzGgD/cpaj.dem prosze ja tylko ustosunkowalem sie do prosb innych graczy nie sugierowalem sie ESP a tym bardziej Twoim WH ktorego nie miales bardziej odpowiadalo by mi no Recoli i podobne skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134306 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jak dla mnie czysto ale niech ktoś jeszcze zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134318 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi