Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 #134189 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witam. Mam pomysł, aby w każdym dziale "Sprawy dotyczące serwera" założyć jeden temat o tej samej nazwie i podpiąć go. Każdy kto będzie miał jakiś pomysł bądź uwagę będzie mógł się w nim wypowiedzieć nie zakładając kolejnego tematu. Zmniejszy to spam i ilość bezsensownie zakładanych tematów o każdą błahą sprawę. Jeżeli administracja zaakceptuje pomysł można by też było usunąć działy"propozycje i uwagi", gdyż byłyby już zbędne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Marca 2014 #134193 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Po to właśnie każdy serwer ma swój dział by nie było spamu w jednym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134196 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o to, aby w każdym dziale "sprawy dotyczące serwera" założyć owy temat. Każdy serwer ma swój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Marca 2014 #134214 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Zbędne. Masz jakąś propozycje? Każdy serwer ma swój dział: Sprawy dotyczące Serwera Tam możesz założyć temat ze swoim pomysłem bądź uwagą. Po co robić syf na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Marca 2014 #134215 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi