Skocz do zawartości

Wytrzymałość perku?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Z tego co pamiętam grąłem na serwerze gdzie była wprowadzona wytrzymałość perku.

Myślę, że utrudnienie by się przydało na serwerze ;)

Często się zdarza, że dostanie ktoś platynki i przez kolejne 20 minut jest "mistrzem", nie wspominając o nanosuit...

Przykładowo wytrzymałośc perku na 5-10 deadów lub na 5-10 rund ?:>

Gość Guest

wszystko fajnie ale wiecie ze ludzi beda bugowac np. jeden da drugiemu (odnowi sie wytrzymalosc) i zwroci mu ten perk wiec jak dla mnie to troche nie ma sensu ale jak chcecie mozna dodac 

jak dla mnie neutral

Gość Guest

powiem tak ja na ten pomysł jestem na nie według mnie to jest tylko zbędne utrudnienie gry demotywujące graczy którzy dopiero zaczynają przygodę z cs powiem ze swojego przykładu jak zaczynałem grać to szukałem serwera prostego wchodzę klasa i gram  mam tam napisy o lvl perk itp na ekranie ale zajmują mało miejsca a to są rzeczy które muszą być wyświetlone  jeżeli wy wpadniecie jeszcze na kilka takich genialnych pomysłów to będą one zajmowały pół  ekranu i będą one przeszkadzały w grze. Nie jestem przeciwny zmianą bo zawsze one są potrzebne ale nie wszystko na raz róbcie to stopniowo bo tym też można graczy zniechęcić.. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...