Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133526 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Z tego co pamiętam grąłem na serwerze gdzie była wprowadzona wytrzymałość perku. Myślę, że utrudnienie by się przydało na serwerze Często się zdarza, że dostanie ktoś platynki i przez kolejne 20 minut jest "mistrzem", nie wspominając o nanosuit... Przykładowo wytrzymałośc perku na 5-10 deadów lub na 5-10 rund ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Marca 2014 #133544 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Hmm myślę, że to ciekawa propozycja. Na pewno działało by to na korzyść tych "słabszych" jeżeli ktoś 200-300 lvl dopadnie dobry perk to już prawie wszyscy leżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133545 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dobry pomysł urozmaiciło by to grę myślę, że rundy są lepszym pomysłem jak zginięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2014 #133746 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 wszystko fajnie ale wiecie ze ludzi beda bugowac np. jeden da drugiemu (odnowi sie wytrzymalosc) i zwroci mu ten perk wiec jak dla mnie to troche nie ma sensu ale jak chcecie mozna dodac jak dla mnie neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135659 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 powiem tak ja na ten pomysł jestem na nie według mnie to jest tylko zbędne utrudnienie gry demotywujące graczy którzy dopiero zaczynają przygodę z cs powiem ze swojego przykładu jak zaczynałem grać to szukałem serwera prostego wchodzę klasa i gram mam tam napisy o lvl perk itp na ekranie ale zajmują mało miejsca a to są rzeczy które muszą być wyświetlone jeżeli wy wpadniecie jeszcze na kilka takich genialnych pomysłów to będą one zajmowały pół ekranu i będą one przeszkadzały w grze. Nie jestem przeciwny zmianą bo zawsze one są potrzebne ale nie wszystko na raz róbcie to stopniowo bo tym też można graczy zniechęcić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Marca 2014 #135769 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Brylas, ale nic nie będzie zajmowało więcej miejsca na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Marca 2014 #135933 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 zostalo dodane // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi