Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133363 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Twój nick podczas gry: IN ENGLISH MADE FACKER Godzina, data zdarzenia: wczoraj 18 Mapa: de inferno STEAM_ID / IP: 87.205.220.26 Uzasadnienie: http://www.sendspace.pl/file/3650ee0b796ee34fdc05e33/pulpit .To co widać na zdjęciach to nie wh lub jakis inny cheat tylko bug ktory zawsze mam jak zabije kogos blisko bardzo cienkiej sciany. To znaczy ze to po prostu osoby ktore nie zyja jesli jest taka animacja ze po smnierci sie kladzie a ja na moich modelach jest nw jak na innych ale ja taka mam to polozyl sie pod ta sciane i wyszla mu glowa co widac na zdjeciu. Nie zamykajcie tego tematu tylko niech wszyscy sie wypowiedza. Gdybym mial wh to nie staral bym sie tak mocno udowodnic cos co bym mial (jesli bylo by włączone wh a nie jest) zadni ludzie nigdy mi przez sciane nie przeswitywali ani nie przeswituja. Prosze aby ogarnac to bo fajnie gra sie na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133373 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ahaha ale się uśmiałem..... Żałosny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133374 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi