Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133163 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam. Tak jak w temacie chciałbym, aby na serwerze pojawiło się auto bh, dokładnie takie, jakie jest na serwerach typu deathrun. Jest to mod 4fun więc myślę, że dodatkowe udogodnienie w postaci bh na pewno przyciągnąłby graczy, gdyż nie jest to często spotykane. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat i oczywiście zdanie osoby zajmującej się serwerem. Prosiłbym o argumentacje swoich wypowiedzi Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Marca 2014 #133530 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jestem za na wielu 4fanach jest taki plugin na pewno ludziom się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #131447 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Marca 2014 #133610 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Plugin był już proponowany przez graczy. Wgrałem go na serwer. AutoBH włączacie/wyłączacie komendą /bh. Informacja podana na serwerowym czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Marca 2014 #133611 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi