Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Pare słów.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Ostatnimi czasy zaobserwowałem, iż pewien gracz notorycznie łamie regulamin dotyczący zachowania i robi co mu się żywnie podoba, a tak nawiasem pozwolę sobie zacytować słowa skierowane do jednego z admina "ty kur**" itp" Tworze ten temat z myślą o adminach, aby nie bali się dać mu bana, bo groźbami nic nie wskóra, które on kieruje w waszą stronę tego typu " Jeżeli dasz mi bana to masz po adminie i złoże skargę." Pamiętajcie, że każdego macie traktować tak samo, nie ma wyjątków.

Kolejnym razem to ja złoże skargę na admina, który nie zareaguje, gdy owy osobnik będzie robił co chciał. :)

Pozdrawiam.

Gość Guest

Grzesiu, aby powstrzymać kolejną falę krytycznych, obrażających moja osobę komentarzy zgłoszę ci to na pw. Zaznaczam, iż  ten typ podpadł mi kilka razy, ale ze względu, że czesto go widuje i spotykam to nie dawałbym mu bana i dał  przysłowiową ostatnią szansę, a tak jak pisałem w 1 poscię, jeżeli nadal to będzie robił, uduowodnie to i pokaże dowody tutaj, aby nikt mi nie mówił i nie wciskał kitu, że blefuje i sciemniam.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...