Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133130 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ostatnimi czasy zaobserwowałem, iż pewien gracz notorycznie łamie regulamin dotyczący zachowania i robi co mu się żywnie podoba, a tak nawiasem pozwolę sobie zacytować słowa skierowane do jednego z admina "ty kur**" itp" Tworze ten temat z myślą o adminach, aby nie bali się dać mu bana, bo groźbami nic nie wskóra, które on kieruje w waszą stronę tego typu " Jeżeli dasz mi bana to masz po adminie i złoże skargę." Pamiętajcie, że każdego macie traktować tak samo, nie ma wyjątków. Kolejnym razem to ja złoże skargę na admina, który nie zareaguje, gdy owy osobnik będzie robił co chciał. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133131 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Poproszę o nick tego "osobnika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133136 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Grzesiu, aby powstrzymać kolejną falę krytycznych, obrażających moja osobę komentarzy zgłoszę ci to na pw. Zaznaczam, iż ten typ podpadł mi kilka razy, ale ze względu, że czesto go widuje i spotykam to nie dawałbym mu bana i dał przysłowiową ostatnią szansę, a tak jak pisałem w 1 poscię, jeżeli nadal to będzie robił, uduowodnie to i pokaże dowody tutaj, aby nikt mi nie mówił i nie wciskał kitu, że blefuje i sciemniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133139 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ok Podaj mi nick na PW Fajnie by było jakbyś miał jakiś dowód close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133140 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi