Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Imię : Kacper Nick: MrLes [Mixowy Macacz Cycuszków [Neo] [t] zawsze na mixach go mam ;]] Wiek: 15 Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Lubię grać mixy/mieszańce. Zawsze byłem chętny do gry w zespole oraz [Dawne dzieje] marzyło mi się pojechać na EMS ONE ;D Czy byłeś wcześniej w klanie?: Tak nawet w 2 Jeden Paintballowy [Graliśmy dużo sparingów] i jeden do zwykłej gry cs [ Troche nie wypalił bo twórca olał sb] Jaki masz staż w Counter Strike 1.6 : Nie powiem dokładnie bo nie licze ale około 4 lat Link do profilu steam: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Ile czasu dziennie poświęcasz na grę: Zależy ile mam czasu. Wieczorkiem zawsze da rade coś ugrać ;] W jakich godzinach jesteś najczęściej: Wieczorkiem 17-21 Kontakt: steam mripap skype murzyn12322 Małe sprostowanie co do Spotkania na TeamSpeak3 dziś i [najprawdopodobniej] jutro nie będę mógł z wami pyknąć tego mieszańca testowego. Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Marca 2014 #129112 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zapraszamy na ts w godz. 17/19 21/22 . Do końca tego tygodnia zostanie wybrana jedna osoba. Powodzenia.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Marca 2014 #134201 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Podanie odrzucone. Czekaliśmy, nie było Cię ani razu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi