Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132956 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nick:Zboczony_Pedro ( Upalony_Head_Shot ) Wiek:23 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 03 sty 2014 Czas spędzony na forum:Time Online2d 16h 14m 49s Doświadczenie w ocenianiu:Srednie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak na SB od czerwonego ban na 24 h za wstawienie linka z YouTube Dlaczego Ty?: poniewaz Chce pomoc Grupie UBTeam i tez doksztalcic sie w rozpoznawaniu haxów kazdego rodzaju moc banowac ale i tez sciagac bany po rozpatrzeniu i obejrzeniu ss i dem. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:6h Coś od siebie:Upalony chce pomagac i to wiele poki czasu mam dosc to moge sie nadac na czestsze siedzenie na forum serwerownia jest calkiem dobra i ma duza ilosc graczy ale tez wieksza ilosc haxów wiec mam nadzieje ze przydam sie w oczyszczniu nieczystosci pozdrawiam Upalony licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Jarluki Patrz post 1 i post 3 http://multi-head.pl/topic/11847-zamkni%C4%99tyostrze%C5%BCenia-dla-admin%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Marca 2014 #132966 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 wyraźny punkt żadnego ostrzeżenia czy sie poprawiles czy nie nie wplywa na UBT jeżeli chcesz skladac podanie postaraj sie anulowac ostrzezenie nie wiem jak to zrobisz i czy bedzie to mozliwe kwestia nalezy do OP serwera i czerwonych , jezeli mamy trzymac sie zasad to bez wyjatkow przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Marca 2014 #132967 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Marca 2014 #132968 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nie widzę, żebyś odpracował ostrzeżenie z pierwszego posta, ono nie wyparowało. Poza tym masz dwa świeże warny na forum, między innymi za brak kultury (oba od swojego opiekuna z dd2+dm - to o czymś świadczy). To cię z góry eliminuje przez najbliższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361880 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi