Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]podanie Upalony powtorne

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:Zboczony_Pedro ( Upalony_Head_Shot )

Data rejestracji na forum:Rejestracja: 03 sty 2014

Czas spędzony na forum:Time Online2d 16h 14m 49s

Doświadczenie w ocenianiu:Srednie

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak

Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak na SB od czerwonego ban na 24 h za wstawienie linka z YouTube

Dlaczego Ty?: poniewaz Chce pomoc Grupie UBTeam i tez doksztalcic sie w rozpoznawaniu haxów kazdego rodzaju moc banowac ale i tez sciagac bany po rozpatrzeniu i obejrzeniu ss i dem.

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:6h

Coś od siebie:Upalony chce pomagac i to wiele poki czasu mam dosc to moge sie nadac na czestsze siedzenie na forum  serwerownia jest calkiem dobra i ma duza ilosc graczy ale tez wieksza ilosc haxów wiec mam nadzieje ze przydam sie w oczyszczniu nieczystosci

pozdrawiam Upalony licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

Jarluki  Patrz  post 1 i post 3

http://multi-head.pl/topic/11847-zamkni%C4%99tyostrze%C5%BCenia-dla-admin%C3%B3w/

wyraźny punkt żadnego ostrzeżenia czy sie poprawiles czy nie nie wplywa na UBT jeżeli chcesz skladac podanie postaraj sie anulowac ostrzezenie nie wiem jak to zrobisz i czy bedzie to mozliwe kwestia nalezy do OP serwera i czerwonych , jezeli mamy trzymac sie zasad to bez wyjatkow przykro mi 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...