Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132938 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 co za faza za admin bbanuje tego gracza co nie trrzeba !!??Gram sobie 2 min temu, jakis cziter na moim nicku wszedl na server . Ale madry admin tego nie ogarna, i zbanowal mnie ..!;/a jaki to admin, nie wiem . Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132941 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 rozumiesz że podszywa się pod graczy tylko że Ty miałeś nick krm. a on krm . a chciałem szybko go zbanować wiec się jebnąłem i dałem Tobie przez przypadek, dajcie mu ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Marca 2014 #132942 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Z tego co widzę już dostałeś ub. Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132943 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ub poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132944 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Marca 2014 #132945 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi