Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132488 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Piszę skargę na admina adonai29. Na pytanie czy mój nick obraża kogoś godność, bądź jest wulgarny nie potrafi odpowiedzieć. Znaczy się, że ban jest niesłuszny. Proszę o odpowiedz co jest złego w moim nicku, że dostaję bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132494 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Założyłeś już temat ze skargą na niego i jest tam wszystko wyjaśnione, nie ma sensu pisać znów tego samego. Według mnie powinien być warn i temat do zamknięcia. PS. Tutaj masz sporo nicków, może ci jakiś przypadnie do gustu ---> http://zapytaj.onet.pl/Category/007,007/2,43924,Znacie_jakies_fajne_nicki_na_CounterStrike.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132497 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Piszę skargę na admina adonai29. Na pytanie czy mój nick obraża kogoś godność, bądź jest wulgarny nie potrafi odpowiedzieć. Znaczy się, że ban jest niesłuszny. Proszę o odpowiedz co jest złego w moim nicku, że dostaję bana. Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132512 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 http://multi-head.pl/topic/25318-skarga/ Miałeś zmienić nick, nie zrobiłeś tego, więc dostałeś bana na 30 min. Czy tak trudno zrozumieć, że twój nick przeszkadzał w grze Szybki Kating Bejbe :** <33? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Marca 2014 #132553 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Marca 2014 #132554 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi