Alvin! Napisano 28 Stycznia 2016 #389872 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Siemka! Szybko i na temat: Mam propozycję, aby zmienić 1. Zmienić mapę z de_mirage na np. De_train, de_overpass de_cache albo cobbla lub de_inferno. 2. usunąć darmową kamizelkę przez co pistoletówki nabrałyby sensu a nie kupowanie tec'a flash'a i rashowanie jak głupi. 3. Zmiana dotycząca adminów: - prawo do perm banów - ustalenie opiekuna serwera 4. poprawienie trybu obserwatora/spect'a aby włączyć "x-ray'a" (ułatwiłoby to wykrywanie oszustów używających WH i Aimlock'a 5. Wprowadzenie p90 dla Vipów/Adminów only, zmusiłoby to ludzi do grania kałąchem albo m4... 6. Wyłączenie monitu "Administracja życzy wesołych świąt" Propozycje od graczy: Popytałem troche ludzi grających częściej na serwerze oto ich propozycje (wszystkie) : - plugin ze skinami - usunięcie pokazywania zadanych obrażeń Narazie to wszystko! Pozdro! Alvin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 28 Stycznia 2016 #389876 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Z większością się zgadzam, ale zmiana mirage nie ma sensu, najlepiej dodać jakąś mapę. Co do mapek, to też trzeba brać takie gdzie pomieści dużo osób nie jak inferno lub train, więc myślę że 3 najlepiej byłby cache. Wiadomo, że nie każdy ma super kompy a na takim cobblu przy 10-20fpsach ciezko im by sie grało. Co do kamizelki, to jak jest możliwość to, żeby tylko były kamizelki na pistoletówki wyłączone. Noi co do ostatniego punktu pluginu i obrażeń. Z pluginem już często było mówione, że nie można bo zabronione. A co do obrażeń, to w sumie mi to obojętne. Lepiej jak są, ale i bez nich też można grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvin! Napisano 28 Stycznia 2016 Autor #389931 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 No to cache/overpass dodać można... Jak to lubi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 29 Stycznia 2016 #390094 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 No to zaczynamy: 1. Mirage jest dobrą mapą i ludzie z niej nie uciekają, więc pomysł usunięcia lub zastąpienia jej jest dla mnie nie zrozumiały, a dodanie kolejnej mapy spowoduje spadek graczy na serwerze, których i tak jest mało. 2. Zgadzam się w 100%. 3.1 Perm bany by się przydały ale wiąże się to z dodaniem flagi do unbana(do którego jest dopisana opcja perm bana), dlatego pewnie nie macie tej funkcji. 3.2 Nie mam zdania 4. Jak wrócę do domu mogę podesłać wam w paczce działający plugin. 5. Lekka przesada, sam nigdy nie grałem tą bronią ale ograniczanie jej jest bez sensu, ponieważ wtedy i tak ludzie mają wybór między innymi pmkami, a ich wszystkich chyba blokować nie chcecie? 6. Tak Propozycje od graczy: 1. Ten plugin raczej nie zostanie wprowadzony chyba że chcecie aby serwer został zablokowany na przynajmniej 3 miesiące. Prościej mówiąc volvo zakazalo tego plugina i parę serwerów zostało już przez to "zbanowane". 2. Wsio ryba, używam tylko do granatów gdy sprawdzam galę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0JT4Z Napisano 29 Stycznia 2016 #390192 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witam Wg mnie można by dodać jedną mapę a mianowicie cache. Popularna mapa, każdy zna do tego zbalansowana. Inferno zbyt jednostronne i ciasne, nuke też jednostronne a over czy cobble to jednak niezbyt popularne, więc nie ma co dodawać, bo mógłby nastąpić spadek ludzi na servie. Aby nie było kevlara w pistolce się zgadzam. Reszta nie mam zdania. Aha a co do pokazywania zadanych obrażeń jestem przeciw usunięciu. Wg mnie fajnie widzieć ile i kiedy zadajesz obrażenia, np gdy skanujesz na dd2 bramę z AWP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 29 Stycznia 2016 #390284 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 No to tak.... 1. NIE , bez sensu, jest dobrze tak jak jest. Zawsze admin może zrobić głosowanie na zmianę mapy i po sprawie 2. Jeśli usunięcie kamizelki byłoby na pistoletówki to TAK , ale jak na całą mapę to tak średnio bym powiedział 3. TAK na 100% ! 4. TAK , zdecydowanie łatwiej 5. NIE , będzie dużo hejtu... Zostawmy to tak jak jest 6. TAK , chyba że życzymy już na Wielkanoc Nie ma opcji prowadzenia pluginu ze skinami, musi tak być. Kiedyś serwer ten słynął ze skinów i dlatego było o wiele więcej graczy, teraz trzeba coś wymyślić by zachęcić ludzi. Sam serwer ma swój urok i klimat dzięki społeczności, która go tworzy Zostawiłbym pokazywanie obrażeń, ale to już moja subiektywna ocena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Lutego 2016 #394301 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Temat umarł? OP serwera nie zamierza zabrać głosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 6 Lutego 2016 #394304 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Temat umarł? OP serwera nie zamierza zabrać głosu? Może dlatego że serwer nie ma opiekuna? Z tego co mi się zdaje zajmuje się nim aquax i inni wyżsi, jak coś mogę pomóc w ustawieniu tych rzeczy wypisanych na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 6 Lutego 2016 #394478 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 1. Tak. W świecie cs:go mało jest serwerów "Only DD2/INF 2. Tak, ale tylko w rundzie pistoletowej . 3. Oczywiście, że tak! 4. Tak, dobry pomysł 5. Nie. 6. Tak. Propozycje od graczy: 1. Tak, wpłynie to lepiej na rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 6 Lutego 2016 #394481 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Nie gram na serwerze ale napiszę co sądzę: ad. 1. mirage to grywalna mapa, ale jeśli ludzie wychodzą, to czemu nie ad. 2. jak najbardziej ad. 3. widzę, że opiekun jest, ma kontrolę nad adminami to i permy są możliwe (edit) ad. 4. x-ray może pomoże zauważyć odpała, ale zacznie się podpowiadanie na ts, co, gdzie i kiedy, więc nie ad. 5. nie uważam ograniczenia broni za dobry pomysł, strzel z ak celnie to zabijesz na hita i p90 nie pomoże ad. 6. przecież niebawem kolejne święta, po co znów włączać informację Pokazywanie zadanych obrażeń moim zdaniem psuje grę, swoiste info o miejscówce rywala. Plugin ze skinami - coś tam chyba jest nie tak z życiem w zgodzie z Valve, ale mogę się mylić. Do dalszej dyskusji zmuszę wyższych i wpłynę na reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 6 Lutego 2016 #394484 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Jeśli ustawisz na serwerze skiny które można kupić na markecie wtedy banuje valve, jeśli ktoś by ogarnął paczkę skinów która nie jest wykorzystywana w grze wtedy nie byłoby problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Lutego 2016 #394627 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Co do opiekuna obawiam się, że nie ma na tą chwilę osoby która ogarnie sourcemoda. To nie takie proste jak amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 7 Lutego 2016 #394652 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Właśnie że Source nie jest aż tak zbytnio skomplikowany. Miałem swoj serwer dość długo, a gdy go dostałem nie miałem nawet pojęcia co to ftp i miałem tylko z jedną rzeczą problem, z która pomógł mi pewien Pan stąd, więc nie sądzę by ten mod był jakimś wyzwaniem. Wszystkie tutaj propozycje to podstawy gdzie wystarczy zmienić jedną wartość w linijce. Chętne osoby są (grupa adminów) wybierzcie z niej jedną osobę a szybko się nauczy poruszania w plikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Lutego 2016 #394729 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 @@Consecuente tego nie powiedziałem, jednak zanim się to ogarnie to trochę schodzi. @@suS łatwo powiedzieć, sporo pieprzenia się z tym jest bo pluginy się czasem bugują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi