Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132066 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam. Grałem sobie dzisiaj i dostałem bana z powodu : "13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy." No sorki ale co to w ogóle za zasada? Nie wiem kto to wymyślił ale miło by było gdyby tego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132071 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 z tego co widze to konto założone dla tego tematu. . . A teraz pomyśl rozpoczyna sie runda i nagle ktoś ci daje na resp airstrike i wszyscy z twojego teamu dead. I taka sytuacja jeszcze pare razy z rzędu się powtarza. fajnie i miło by ci wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Marca 2014 #132074 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 BoB!k wszystko dlatego, że to strasznie denerwuje graczy na tych 2 mapach, że od razu padasz nawet nie możesz się ruszyć. Regulamin jak dla mnie jest bardzo dobry dosyć długo nad nim pracowano, jeżeli Ci nie pasuję zgłoś to do kogoś z góry. Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione dlatego zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi