Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132032 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Nick: Rambosek Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): tak. Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: --- Dlaczego TY .!: Chcę pomóc na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godzinki - 3 Kontakt: gg / steam / pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132077 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Na nie: -W ogóle nie widziałem Ciebie na serwerze. -Brak GT :\ -W CT Cie nigdy nie widziałem. /EDIT Byłeś/aś kiedyś na serwerze? Szukam Ciebie w GT i nic nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132095 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Na NIE. Dlaczego? Bo moim zdaniem admin serwera nawet takiego JB,powinien miećprzynajmniej ciutke inteligencji, z tego co widac tutaj to niestety Ci tego brakuje. Kłamiesz w podaniu, wątpie że masz 17 lat i tak słabo rozwinięty mzg. Jesli tak jest, to naprawde bardzo Cie przepraszam i pozdro 600. Dla mnie to jest bulwersujący fakt strasznie. Podanie nie ma sensu. LEpiej weź idz typie ćwiczyć joge w domu... Zamknijcie te podanko bo to jakis za przeproszeniem pajac -.- Wgl nie grał na serwerze i chciał zrobić z nas debili. PS. Sorki dzis troszke na fazie jestem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132099 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 NIE ! Gościu w ogóle nie widziałem cię na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 16 Marca 2014 #132105 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 NA NIEE dlaczego: MOże RaZ Wydzialem cie na serwie gora 2 wchodz troche czesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Marca 2014 #132243 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Duże doświadczenie jako admin a nie potrafisz wrzucić linku do GT. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi