Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131743 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum-Tak 3 razy dziennie. - Posiadanie mikrofonu-Oczywiście - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich-Znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy-Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze- Raczej jestem lubiany na serwerze nie przez wszystkich ,ale jestem. - Minimum 30h przegrane na serwerze-Jest - Mile widziane aktywne konto steam-Nie mam steam Nick:Lajt Wiek:17lat Doświadczenie (w byciu adminem):Na JB Byłem dużo razy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:3/4lata Steam / NonSteam: NS Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Lajt/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ często Nie ma admina na serwerze... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131745 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jestem na TAK +Ogarnia CT +Jest miły +Ma mutacje i mikro -Nie ma steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131746 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jestem na TAK: -Ogarnia CT -Troche robi faworke, ale dlatego ze chce pomoc nowym graczom. -Wiek -Zna regulamin Pozdro Holi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131748 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jestem na nie. Popadasz w konflikty z innymi graczami jak i z adminami. Myślisz że wszystko ci wolno a tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 15 Marca 2014 #131769 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Serio.. Po co Wy kopiujecie wymagania?! Jestem na Nie: Popadasz w konflikty, Popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 15 Marca 2014 #131781 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Na nie. Zbyt konfliktowy jesteś. Z wszystkiego robisz wielki problem, a z takim podejściem cały serwer będzie pobanowany, bo każdy zrobi coś źle... /edin Lepiej Lajt zmień sygnaturkę, ponieważ jest wulgarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131786 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Na nie : - Za dużo konfliktów. - Obrażasz. - Ostatnio mało na serwie. - Zbyt pobudliwy jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131793 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Sam nw,z tego co czytam to neutral. Po za tym jak mało adminów na serwie ? Ja jestem non stop jak nikogo nie ma to czekam jak wejdzie admin dopeiro wyjde z serwa Po za tym wchodze co max 30 min na serwer i paczam czy nie ma fk itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131804 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Najpierw odpracuj pkt ostrzeżeń. Twoja kultura też nie jest na najwyższym poziomie. Spróbuj za 14 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi