.Meli Napisano 28 Stycznia 2016 #389808 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Nick: Meli Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): mam 5 letnie doświadczenie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 5 Steam / NonSteam: STEAM_0:0:19244159 Dlaczego Ty: Przydadzą się pomocne ręce Byłam tutaj już adminem myślę że nie było ze mną problemów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 godz Kontakt: priv/steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Meli/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2016 #389815 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 I co @.Meli myślisz, że admina będziecie mieli? Oczywiście jestem na tak! miła zabawna pomocna no i ma cycki (a jak wiemy MichaSiu za cycki każdemu da range) Da se rade! PS. Żartowałem ze wszystkim prócz ostatniej linijki (no i cycków) Amelciu :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 28 Stycznia 2016 #389853 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 yyyyy..... to tak, myślisz, że jak po pol roku wrócisz i pograsz trochu to dostaniesz admina znów? pfffffyyyy...... Myślę, że co do twojej osoby to nie będzie problemu mało tego myślę, że chcemy Cię z powrotem bo brakuje nam tej 3 kobitki co by z nami zapanowała nad stadem ogierów na serverze Wielkie Tak i czekam na resztę adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 28 Stycznia 2016 #389860 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 O nie nie nie, 3 panie które będą nami rządziły jak nie wiadomo kim? o nie nie nie zgadzam się haha Wszystkie warunki są spełnione więc daję duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 28 Stycznia 2016 #390034 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 A wy co Panowie cycki to już tutaj w temacie?!!!!!!!!!!!!! A w innych podaniach to nie łaska się wypowiedzieć hmmmm? Jestem na tak, bezproblemowa , twarda kobitka Takich potrzebujemy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 29 Stycznia 2016 #390265 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 nie kojarze z serwera za bardzo,mozliwe ze sie mijalismy ale skoro reszta ma takie dobre zdanie o tobie to mysle ze mozna ci zaufac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krec1k Napisano 29 Stycznia 2016 #390449 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 jestem na tak dla meli mojego małego robaczka :*:*:*:* spelnia wszystkie wymagania i kocha arturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŚLEPY Napisano 29 Stycznia 2016 #390491 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Mnie kocha ? Gra ostatnio ale się nie odzywa... mogę być na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 29 Stycznia 2016 #390565 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi