Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #131528 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Twój nick podczas gry: piff.paff Godzina, data zdarzenia: 22.03(?) Mapa:... brak. STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:17721129 Uzasadnienie: Otóż nie wiem jak to sie stało, ale prawdopodobnie zrobił to serwer automatycznie ale... próbowałem połaczyć sie z serwerem kilka razy, ładowało sie, było brak miejsc na serwerze po czym nagle 'pasek' przestał sie ładować i w konsoli wyskoczyło ' You have been banned from this server ". Mistyfikacja, taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #131529 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Tak jak mówiłam serwer mógł Cię automatycznie zbanować przez to bo w bansie nie masz żadnego bana odczekaj do jutra powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #131532 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi