Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #129174 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Nick: [ FORCE ] ` Intel Body Data: Dni robocze ( ogólnie ) Powód: Z racji iż mam do nadrobienia zaległości z materiałem w szkole, pragnę uprzedzić, że w tygodniu może mnie nie być zbyt często na serwerze Only DD2 + DM.. Myślę, że dało się już to od jakiegoś czasu zauważyć, dlatego z góry przepraszam was wszystkich oraz obiecuję nadrobić zaległości z pełnionej funkcji od razu po nadrobieniu zaległości w szkole.. Mam nadzieje, że zrozumiecie. Pozdrawiam serdecznie. Intel Body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #129144 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Szkoła najważniejsza. Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #129096 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi