Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #131343 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Podam wam wersje nonsteam CS:GO. Sprawdzałem działa na win7. Jak na razie grałem tylko w Singelplayer ale w Multiplayer jeszcze nie sprawdzałem. ( dzisiaj sprawdzę i edytuje ). Jeśli ktoś ma konto na torrenty.org . ( potrzeba program uTorrent ) http://torrenty.org/torrent/881523 Tutaj podaje magnet linka ( potrzeba program uTorrent ) http://m.torrenty.org/pobierz2.php?id=OTp2TINZaXF2e4G%2BlsvUsOXpwc%2FT2hTo9iwBDUYdKSk1QUFQVYtjaQ%3D%3D&filename=Counter+Strike+Global+Offensive+[PL]+[DVD]+[MP]&announce=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80%2Fannounce Wystarczy kliknąć wpisać odpowiedni kod i wybrać program którym trzeba otworzyć. Jest to program uTorrent. A tutaj mała instrukcja co zrobić. Instrukcja: 1.Zamontuj / Wypal obraz płyty (CSGO v1.32.5.0.iso) 2a.Instalacja rozpocznie się automatycznie 2b.Jeśli nie, z głównego folderu obrazu .iso uruchom "setup.exe" 3.Wybierz język instalatora (np. Angielski [English]) 4.Odznacz "Utwórz skrót na pulpicie"* 5.Wybierz miejsce instalacji Counter Strike Global Offensive 6.Zainstaluj 7.Zaznacz "Uruchom CSGO po zakończeniu działania instalatora"* 8.Po uruchomieniu Launcher sam sprawdzi pliki. 9.Po sprawdzeniu powinno być napisane "Wszystkie pliki zostały sprawdzone"* 10.Wyłącz Launchera 11.Wejdź w główny folder gry i znajdź plik "rev.ini" 12.Otwórz go za pomocą notatnika 13.Znajdź linijkę "Language = Russian" 14.W miejsce "Russian" wpisz "Polish 15.Znajdź linijkę "PlayerName=unnamed" 16.Zmień "unnamed" na nick jaki chcesz miec w MP 17.Uruchom** CSGO klikając w "start.exe" znajdujący się w głównym folderze gry 18.Zawsze uruchamiaj CSGO za pomocą "start.exe", najlepiej zrób skrót Wszystko skopiowane z www.torrenty.org ( odpowiedni torrent od uploada ) ja go wam tylko udostępniam. Myślę że wam się to przyda przed kupnem orginału. Liczę na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2014 #131456 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2014 #131457 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi