Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131230 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Twój nick podczas gry: jestem zolwiem Godzina, data zdarzenia: okolo godziny temu Mapa: de_nuked czy cos takiego STEAM_ID / IP: 0:0:19893599 Uzasadnienie: Wstaw screeny na Multi-Head.pl Prosze screeny: http://www42.zippyshare.com/v/45486364/file.html Wrzucilem tylko dlatego zeby udowodnic , ze jednak gram czysto. Swoja opinie na temat administracji podtrzymuje, a wlasciwie co do tego akurat admina i to jest tylko moje wlasne zdanie do ktorego mam calkowite prawo. Nie oczekuje ze dacie mi UB aczkolwiek na nie zasluguje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 13 Marca 2014 #131233 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Wyluzuj, każdy może dostać ss to takie dla pewności wiec luz I wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 13 Marca 2014 #131234 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi