Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131097 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Twój nick podczas gry:prosto zEMBEm Godzina, data zdarzenia:22:00, 12 marzec Mapa: de_dust2x2 STEAM_ID / IP: 83.31.101.124 Uzasadnienie: Wstaw screeny na Multi-Head.pl Screenów nie mogę znaleźć. Szukałem ich po całym kompie wczoraj i dzisiaj ,ale nie mogę znaleźć. Ja gram czysto i nigdy nie grałem z żadnymi czitami. Możecie dać mi UB, a następnie zrobić mi screeny i może wtedy będą mi działały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 13 Marca 2014 #131106 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Przenoszę temat! Na 100% masz te ss'y. Kieruj się tą instrukcją. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Na ich wstawienie masz 24h. Inaczej robisz 100 reklam, albo UB nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 13 Marca 2014 #131218 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Możecie dać mi UB, a następnie zrobić mi screeny i może wtedy będą mi działały. To sa jakies kpiny z administracji ? Screeny sa w formacie HalfLife00.tga i sa na sto procent . Informuje Cie ze pozostala Ci jeszcze godzina . /edit chce zaznaczyc ze gracz wchodzi na aktywnym banie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Marca 2014 #131254 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi