JNSRR Napisano 13 Marca 2014 #131092 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Nick: JN$RR Wiek: 15 (rocznikowo 16) Data rejestracji na forum: 29 Grudnia 2013 Czas spędzony na forum: 14d 22h 26m 54s Doświadczenie w ocenianiu: byłem skargorozpatrywwczem na jednym serwerze, należałem do ubt na innym serwerze. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak na serwerze, SS's Dlaczego Ty?: Chcę jakoś pomóc serwerowni oraz chcę się "podzielić" Coś od siebie: Jestem Adminem Jail oraz kandyduję na adm BF4, a teraz jeszcze na ubt. To wszystko mnie nie obciąży, ponieważ Jail dla mnie grą w cs oraz zabawą, grafika czystą przyjemnością, a ubt żeby coś zrobić dla multi-head oraz graczy. @edit Jak coś nie lecę na "kolorki" na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Marca 2014 #131107 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 na chwilę obecna nie mam zadnego demka dlatego musisz poczekać do wtorku w poniedzialek wracam z urlopu ogarne sie i postaram podeslac pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Marca 2014 #133165 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi