Plebania Napisano 12 Marca 2014 #130843 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam wszystkich czytających ten post piszę go bo po: 1) mam ban za nic który ciąży na mnie już od wtorku i nie znikną 2) pisałem już wcześniej posta o tym ale został on rozpatrzony negatywnie 3) ok rozumiem podejrzenie jest że gram na wspomagaczach ok rozumiem ss'y są mi robione i je wstawiam na forum ale w tym przypadku nie ma ss'ów nie ma nic szukałem ale nie ma ich nic kompletnie 4) nie chce żebym został olany i post zostanie zamknięty ,piszę go bo chce żebyście mi pomogli bo chcę pograć na tym serwerze bo jest tam fajnie i mi się tam podoba Także jeżeli jest możliwość to proszę o pomoc naprawdę nie olejcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130847 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dostosuj się do wzoru, wtedy postaramy się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130850 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Tu jest taka sam sytuacja jak z AMD. Zostawię to n-ty dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Marca 2014 #130859 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ban zdjęty. Problem tajemniczych włamań na wasze konta powinien wkrótce zniknąć, po zmianach, które niebawem zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Marca 2014 #130860 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi