Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130377 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nick: KiszniaKK Wiek:15 w Lipcu 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore byłem 2x adminem oraz moderatorem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Bedzie jakieś 30 godzin ale coś nie łapie się w tym Gametracker. Dlaczego TY .!: Chciałbym dołączyć do waszej szanowanej przeze mnie ekipie, oraz pomoc innym adminom jak i graczom duzo spraw jest na serwerze gdy zadnego admina nie ma chciałbym pomoc innym na forum. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1,30 w weekendy caly dzien Kontakt: Steam/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130378 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Twój GameTracker --> http://www.gametracker.com/player/KiszniaKK/80.72.40.110:27008/ Pokazuje, ze masz przegrane tylko 4h, wiec nie wiem czy tylko grasz na tym nicku czy jak, ale, aby objąć poasdę admina jest to stanowczo za mało. Kojarzę cie z serwera trochu i wydawałeś mi sie być w porządku, niestety kieruje się GT i jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130397 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Odrzucam. Podanie napisz w lipcu. Nie spełniasz wymagań - 16lat. Dodatkowo to co old napisał, nie masz nabitych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130398 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi