Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 #130154 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Nick:Th3Pr0 Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem już na jednym serwerze ponad rok adminem ale odeszłem ponieważ miałem przerwę w cs znam bardzo dobrze amxmodmenu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Tak na serio to 8 na 10. Staż w CS-sie: Oj OJ tak z 3 lata z przerwami będzie. Steam / NonSteam: No pewnie z steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Własnie z tym jest najwiekszy problem bo nie mam !! Dlaczego TY .!: Grałem na tym serwerze i widze pare czitów i chcę to zmienic jak najbardziej ale i nie tylko che wprowadzić kulture itd. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jeśli o to chodzi to tak może z 2 godziny ponieważ musze sie uczyć. Kontakt: Nie mam gg ani fejsa chyba ze steam. Jeśli bym dostał ADMINA to prosze na STEAM POWINIENEN DOSTAC PONIEWAC MOJIM ZDANIE MLICZY SIE AMX STEAM I JAK DLUGO SIEDZE NA FORUM I SERWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 #130161 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 http://multi-head.pl/topic/24866-podanie-o-admina/ podania skaldamy co 2 tygodnie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 #130163 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 nie spełniasz wymagań. nie masz ukończonych 16 lat to popierwsze. po drugie nie potrafisz nawet znaleźć linku z GS z tym ile grałeś na serwerze to też o czymś świadczy. po 3 nie powinieneś otwierać nowego tematu tylko poprosić o otwarcie tamtego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 #130165 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi