Slang1395 Napisano 27 Stycznia 2016 #389609 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: Slang Godzina, data zdarzenia: 19:55,27-01-2015 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:"Slang" STEAM_0:0:47728895 Uzasadnienie: Witam. Dostałe bana za reklamę? Problem w tym że ja nic nie reklamowałem. Chciałem po prostu się przywitać na czacie i automatycznie dostałem kicka, bez limitu czasu pisząc AB reklama ( coś takiego?). Miałem zbindowany klawisz z napisem "protector" i tylko to. Żadnej reklamy nie było. Może ktoś pomóc>? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 27 Stycznia 2016 #389614 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 W bansie nie widzę bana, także dostałeś tylko kicka, a nie bana. Oczywiście temat zamykam, a ty Slang możesz spokojnie wrócić do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 27 Stycznia 2016 #389615 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Stycznia 2016 #389768 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi