Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129840 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin . : : Sniper : : .. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SoltyS. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1794300627 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.26.56.95 ' [AMXBans] ======================================== Chciałbym odwołać się od bana ponieważ jestem/byłem 1 w ranku a znów dostałem bana. Jeżeli jest taka możliwość proszę o UB. Pozdrawiam Kubason P.S MAM PREMIUM I NIE CHCIAŁBYM JEJ STRACIĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Marca 2014 #129844 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jest taka możliwość. Po pierwsze to znajdź i wrzuć tutaj ssy, które zostały zrobione tobie przez admina, po drugie wzór. Masz na to 24h od momentu otrzymania bana. Kieruj się tym tematem: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129860 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jest taka możliwość. Po pierwsze to znajdź i wrzuć tutaj ssy, które zostały zrobione tobie przez admina, po drugie wzór. Masz na to 24h od momentu otrzymania bana. Kieruj się tym tematem: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Moge zrobić reklamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Marca 2014 #129864 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Oczywiście, że tak. Masz możliwość jednego odpracowania bana poprzez zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Marca 2014 #129865 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi