Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129593 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Twój nick podczas gry: Quebonafide Godzina, data zdarzenia: 10:45 10.03.2014 Mapa: de_dust2002 STEAM_ID / IP: 178.235.82.23 Uzasadnienie Witam. Dostałem bana na jeden dzień za obraze(FFA). Na dziale skargi możecie zobaczyć rozwinięcie tematu. Uważam, że nie słusznie i chciałbym sie odwołać. Tutaj wrzuce to co znalazłem w konsoli sami oceńcie czy jest to na miano całego dnia i czy wgl jest to na miano bana -.- Licze na jakiegoś unbana bo chętnie bym dzisiaj pograł .. Quebonafide : uzyj glowy najpierw P@wl!k connected Quebonafide : potem banuj ok ? Unknown command: -apteczka Quebonafide : nie wiesz wgl o co chodzi i od razu banujesz typa P@wl!k is joining the Counter-Terrorist force _-_zybki_-_ : hahahah bedziesz mnie pouczal? Quebonafide : tak bede *** Quebonafide killed _-_zybki_-_ with a headshot from ak47 *** *** haha killed Quebonafide with a headshot from m4a1 *** Quebonafide : bo tyłka dajesz ?????? ???????? ?????????? ???????: -voicerecord Zapraszamy na forum ! Multi-Head.pl Zarejestruj sie juz dzis !!! *** haha killed febroN with a headshot from m4a1 *** * Przywileje ustawione febroN : za ile ? Pamitaj o wykonywaniu celw mapy Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! Pyrek dropped *DEAD* Quebonafide : typ wchodzi i pisze to do mnie z dystansem *** haha killed Odwrocony celownik with a headshot from m4a1 *** Chcesz zmutowac gracza ? Wpisz /mute [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:1396648237' [AMXBans] Twoje IP: '178.235.82.23' [AMXBans] ======== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129597 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Zastosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129599 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129609 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Za godzinkę możesz wbić na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129610 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi