Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129590 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam. Gram już dłuższy czas na FFA i naprawde admini są dobrze dobrani, ale niestety jest jeden który odstaje od reszty. Mianowicie chodzi o szybszego. Jest to admin który strasznie sie panoszy. Nie potrafi przyjąć korekty do swoich działań np. sytuacja z dzisiaj kiedy wszedłmój znajomy na serwer napisał do mnie na allu "Kamil geju ;D" (tak wiem wyszukany tekst, ale każdy rozumny człowiek powinien wyczuć że nie jest to obraza która miała na celu kogokolwiek obrazić, a nie zachowujmy sie jak pedagodzy z czasów podstawówki) Nie mineło 5 sekund kiedy dostał bana na godzine za obraze. Następnie zwróciłem mu uwagę (bez żadnych obraz), że taki ban powinno uprzedać upomnienie. Wyśmiał mnie z zapytaniem "hahahah bedziesz mnie pouczal?" Moja odpowiedz: Tak będę, bo dajesz dupy. DOSTAŁEM BANA NA 1 DZIEŃ ZA OBRAZE. Ten kto kiedykolwiek gra ze mna może potwierdzić, że niejednokrotnie prostuje ludzie co do ich kultury, ale dystans powinien mieć każdy człowiek, a jeżeli komukolwiek go brakuje to na pewno nie powinien on być nazywany adminem i nie mieć takich mocy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129595 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Zastosuj się do wzoru i przedstaw jakieś dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129596 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Quebonafide : uzyj glowy najpierw P@wl!k connected Quebonafide : potem banuj ok ? Unknown command: -apteczka Quebonafide : nie wiesz wgl o co chodzi i od razu banujesz typa P@wl!k is joining the Counter-Terrorist force _-_zybki_-_ : hahahah bedziesz mnie pouczal? Quebonafide : tak bede *** Quebonafide killed _-_zybki_-_ with a headshot from ak47 *** *** haha killed Quebonafide with a headshot from m4a1 *** Quebonafide : bo dupy dajesz ?????? ???????? ?????????? ???????: -voicerecord Zapraszamy na forum ! Multi-Head.pl Zarejestruj sie juz dzis !!! *** haha killed febroN with a headshot from m4a1 *** * Przywileje ustawione febroN : za ile ? Pamitaj o wykonywaniu celw mapy Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! Pyrek dropped *DEAD* Quebonafide : typ wchodzi i pisze to do mnie z dystansem *** haha killed Odwrocony celownik with a headshot from m4a1 *** Chcesz zmutowac gracza ? Wpisz /mute [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:1396648237' [AMXBans] Twoje IP: '178.235.82.23' [AMXBans] ======== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129598 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 To nie jest żaden dowód, jakieś demko lub ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129602 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 http://speedy.sh/Kk4bW/Szybki9.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129603 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ok skracam bana do 1h na przyszłość uważaj co piszesz A co do admnina Szybki to porozmawiam z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129605 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi