Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129590 Napisano 10 Marca 2014 Witam. Gram już dłuższy czas na FFA i naprawde admini są dobrze dobrani, ale niestety jest jeden który odstaje od reszty. Mianowicie chodzi o szybszego. Jest to admin który strasznie sie panoszy. Nie potrafi przyjąć korekty do swoich działań np. sytuacja z dzisiaj kiedy wszedłmój znajomy na serwer napisał do mnie na allu "Kamil geju ;D" (tak wiem wyszukany tekst, ale każdy rozumny człowiek powinien wyczuć że nie jest to obraza która miała na celu kogokolwiek obrazić, a nie zachowujmy sie jak pedagodzy z czasów podstawówki) Nie mineło 5 sekund kiedy dostał bana na godzine za obraze. Następnie zwróciłem mu uwagę (bez żadnych obraz), że taki ban powinno uprzedać upomnienie. Wyśmiał mnie z zapytaniem "hahahah bedziesz mnie pouczal?" Moja odpowiedz: Tak będę, bo dajesz dupy. DOSTAŁEM BANA NA 1 DZIEŃ ZA OBRAZE. Ten kto kiedykolwiek gra ze mna może potwierdzić, że niejednokrotnie prostuje ludzie co do ich kultury, ale dystans powinien mieć każdy człowiek, a jeżeli komukolwiek go brakuje to na pewno nie powinien on być nazywany adminem i nie mieć takich mocy ; )
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129595 Napisano 10 Marca 2014 Zastosuj się do wzoru i przedstaw jakieś dowody
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129596 Napisano 10 Marca 2014 Quebonafide : uzyj glowy najpierw P@wl!k connected Quebonafide : potem banuj ok ? Unknown command: -apteczka Quebonafide : nie wiesz wgl o co chodzi i od razu banujesz typa P@wl!k is joining the Counter-Terrorist force _-_zybki_-_ : hahahah bedziesz mnie pouczal? Quebonafide : tak bede *** Quebonafide killed _-_zybki_-_ with a headshot from ak47 *** *** haha killed Quebonafide with a headshot from m4a1 *** Quebonafide : bo dupy dajesz ?????? ???????? ?????????? ???????: -voicerecord Zapraszamy na forum ! Multi-Head.pl Zarejestruj sie juz dzis !!! *** haha killed febroN with a headshot from m4a1 *** * Przywileje ustawione febroN : za ile ? Pamitaj o wykonywaniu celw mapy Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! Pyrek dropped *DEAD* Quebonafide : typ wchodzi i pisze to do mnie z dystansem *** haha killed Odwrocony celownik with a headshot from m4a1 *** Chcesz zmutowac gracza ? Wpisz /mute [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:1396648237' [AMXBans] Twoje IP: '178.235.82.23' [AMXBans] ========
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129598 Napisano 10 Marca 2014 To nie jest żaden dowód, jakieś demko lub ssy
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129603 Napisano 10 Marca 2014 ok skracam bana do 1h na przyszłość uważaj co piszesz A co do admnina Szybki to porozmawiam z nim
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129605 Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
10 Mar
7
Popularne Dni
10 Mar 2014
7 posts