Papi Napisano 10 Marca 2014 #129531 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam. Moją propozycją jest naprawienie VIP'a. Chodzi o to, że po zmianie mapy trzeba relogować żeby VIP normalnie działał bo inaczej można pykać bez. Mam tak za każdym razem i na pewno nie tylko ja bo dziś pytałem admina na serwerze i on też tak ma. Jest to uciążliwe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Marca 2014 #129551 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 temat był poruszany bodajże 2 dni temu wystarczy sprawdził forum jest błąd i niestety nie ma innego wyjścia jak robienie reloga najlepiej tuż przed zmiana mapy tak 2 s przed, niestety nie jest to problem wynikajacy znaszej winy z ktorym mozna by sie uporać na dniach wyjasnione zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Marca 2014 #129552 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi