Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129294 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Hej, jest problem na serwerze PB. Rzadko, ale jednak co jakiś czas pojawia się jakiś odpaleniec i gdybyśmy chcieli zrobić mu demko to problemu nie ma. Problem jest gdy chcemy jego ip. Komenda amx_ip nie działa, działa jedynie komenda "status". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129621 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Zgadzam sie w zupelnosci z kolega. Czesto sa na serwerze cziterzy a admina brak. Zlozylbym podanie na admina, lecz wymagacie steam ;~) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129225 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja mam dokładnie to samo. Gdybym nabił godziny składałbym podanie ale wymagacie Steam na PB @offtop A na JB nie wymagacie, dyskryminacja D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 10 Marca 2014 #129716 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Zgadzam się z wami większość na tym serwie to cziterzy . Potrzebny admin bo się nie dać zbyt grać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129721 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 istnieje rowniez komenda status ale banowanie garcze pzrez fake sid duzo nie daje wiec tez jestem za dodaniem komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 #129757 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Komenda za moment zostanie dodana. Zamykam, bo zaczyna się niepotrzebny spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 #129758 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi